Wij besteden extra aandacht aan de juistheid van uw administratie
want uw succes is ons succes

flower-spa

Financiële Administratie

Als u uw financiële administratie aan Fidem Finance uitbesteedt, zorgen wij voor rest. Van debiteuren- en crediteuren beheer tot het verzorgen van betalingen. Zelfs met het sturen van herinneringen en het innen van betalingen van klanten.
Fidem Finance heeft de kennis en ervaring om elk type organisatie optimaal van dienst te kunnen zijn. Alles kan!

Wij maken gebruik van de meest innovatieve online boekhoudprogramma's Twinfield en Basecone zodat u ten alle tijden toegang heeft tot uw uitgaven en inkomsten, waar u ook bent.

Door ervaring heeft Fidem Finance inzicht ontwikkeld om potentiele problemen of onzekerheden vroegtijdig te constateren en daarop te anticiperen.

flower-spa

Lees hoe Fidem Finance een klant hielp bij het terugvorderen
van 25.000 Eur te veel in rekening gebracht rente door de bank

U gaat ervan uit dat uw bank de juiste rentepercentages van een eventuele lening in rekening brengt.
De controle hierop is lastig: de afspraken die hierover gemaakt zijn resulteren in het nodige rekenwerk om percentages, periodes en saldi te converteren naar het te betalen bedrag.
In het verleden ontdekte Fidem Finance door het juist bijhouden van de afschrijvingen en het controleren van de afspraken met de bank in kwestie, dat er voor duizenden euro’s te veel rente in rekening werd gebracht. Er bleek een foutieve instelling in hun systeem aan ten grondslag te liggen. Het ontdekken van deze fout leverde in totaal een besparing op van vijfentwintigduizend euro.

Rapportages

Kijken naar cijfers is en blijft natuurlijk de essentie van ons vak en geeft u veel inzicht van uw bedrijf. Binnen onze dienstverlening kunnen wij u hiermee begeleiden en ondersteunen. Uiteraard wordt de inzet van onze dienstenverlening afgestemd op uw onderneming en uw specifieke behoefte Wanneer en hoe u maar wilt bieden wij informatie over uw onderneming. Door het samenstellen en beoordelen van rapportages per maand of per kwartaal weet u altijd hoe uw bedrijf ervoor staat.

Bovendien kunnen wij uw cijfers in gewenste grafieken weergeven, zodat deze gegevens ook voor uw werknemers inzichtelijk worden.

Jaarrekeningen

Wij stellen eens per jaar een jaarrekening met balans en winst- en verliesrekening voor u op.

Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de wet- en regelgeving. Daarnaast lichten we de betekenis van de cijfers van het jaarverslag helder toe. Desgewenst stellen wij voor u tussentijdse cijfers op.

We geven een betrouwbaar advies en helpen u graag bij waar u goed in bent: ondernemen!

Belastingaangiften

Dankzij de fiscale dienstverlening van Fidem Finance voorkomt u verrassingen.

Fiscale en juridische structuren van ondernemingen zijn vaak complex. Dat merkt u al bij de oprichting en tijdens de uitoefening van de ondernemingsactiviteiten.De overheid maakt het u daarbij ook niet gemakkelijk met complexe wet- en regelgeving die regelmatig verandert. U wilt graag zeker weten dat uw financiële positie voldoet aan de eisen van dit moment.

Fidem Finance biedt u de zekerheid en ondersteuning bij alle belangrijke belastingaspecten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting en sociale verzekeringen
  • Dividendbelasting
Per maand, kwartaal of jaarlijks leveren en controleren wij uw aangiftes en dienen deze in.

Plan vandaag nog een gratis consult!

Diensten

Outsourcing
Belastingplanning
Belastingaangiften
Jaarrekeningen
HR en loonadministratie
Managementondersteuning

Industrieën

Olie Trading
Horeca
Retail
Vastgoed
IT en Software
Professionele diensten

Volg ons:

Copyright © 2022 Fidem Finance BV