FIDEM
In oud Latijn betekent vertrouwen

Vertrouwen op ons betekent
vrijheid en succes voor u

Bedrijfsprofiel

Fidem Finance is een jong en succesvol boutique accounting & belastingadvies kantoor in Amsterdam voor snelgroeiende bedrijven die op zoek zijn naar service en advies op hoog niveau, met een persoonlijke touch.

Fidem biedt een groot pakket aan diensten op het gebied van accountancy, outsourcing, belastingaangifte, loonadministratie en overige fiscale dienstverlening. Wij bieden hoog-niveau, op maat gemaakte diensten aan een brede groep aan klanten; van starters, MKB’ers tot multinationals. U kunt ons zien als een one-stop -boutique op het brede gebied van financiën, waar u alles wat u nodig heeft op maat kunt krijgen. Onze concurrerende prijzen omvatten net iets meer dan u verwacht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken waar u zelf niet aan hebt gedacht.

Onze organisatie

ONZE MISSIE

Fidem kan uw boekhouding en belastingafdeling volledig organiseren en beheren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteit en u geen zorgen hoeft te maken over uw onderneming.

ONZE INSTELLING

Is energiek en pragmatisch, nauwkeurig en accuraat. Wij zijn snel en blijven up to date van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Simpelweg: wij halen alles uit de kast om u als onze partner van deskundige adviezen te voorzien.

ONZE KLANTEN

Zijn succesvolle ondernemers, die (mede) dankzij onze moderne software en dienstverlening hun financiële processen onder controle hebben en ten alle tijden zicht hebben op hun financiële positie.

Binnen ons team wordt voor iedere vorm van financiële dienstverlening de juiste persoon aangewezen.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten op financieel en juridisch gebied. Zo kunnen we iedere expertise in huis halen en blijft u via ons altijd verbonden met het resultaat van uw onderneming.

Oprichtster Fidem Finance

Kamila Turlinska-D’Amato is een geregistreerd RB Belasting Consulent. 

Lid van het RB Belastingadviseurs die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en op de hoogte zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen. De fiscalisten die zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs zijn herkenbaar aan de toevoeging 'RB' achter hun naam.

Onderneemster met een aantoonbare staat van dienst binnen de accountancy en fiscale sector.

Ervaren in het werken met bedrijven van verschillende groottes en opererend in verschillende vakgebieden.

Kamila’s kracht ligt in het, samen met haar team van professionals, automatiseren van financiële en boekhoudkundige processen.

Spreekt:  Nederlands, Pools en Engels.

Plan vandaag nog een gratis consult!

Diensten

Outsourcing
Belastingplanning
Belastingaangiften
Jaarrekeningen
HR en loonadministratie
Managementondersteuning

Industrieën

Olie Trading
Horeca
Retail
Vastgoed
IT en Software
Professionele diensten

Volg ons:

Copyright © 2022 Fidem Finance BV